078-6999621
Screenshot_2020-05-04 Weerman Reinier van den Berg (RTL) stapt in recyclebare plastic-business - PyrOil
Reinier van den Berg
PyrOil
cropped-PyrOil-favicon

De wereld kampt met een enorm overschot aan afval. Plastic komt in zee terecht waar het door golfslag vergruisd en verspreid wordt. Zeedieren eten dit, het milieu gaat eraan kapot. De microscopisch kleine plasticdeeltjes komen in de voedselketen terecht. PyrOil heeft een techniek ontwikkeld om plastic grootschalig om te zetten in olie.

Vanuit onze visie op mens en milieu hebben we een missie: PyrOil ruimt de wereld op en helpt mensen verder!

Ga naar de site

Lodewijkhoekstra
Lodewijk Hoekstra
NL Greenlabel

NL Greenlabel staat sinds 2010 voor een meetbaar duurzame leefomgeving. We hanteren een integraal concept van duurzaamheid dat urgente opgaven zoals klimaatadaptatie, energietransitie, behoud van biodiversiteit en maatschappelijk draagvlak met elkaar verbindt.


Ga naar de site

albert
Albert Oudenaarden
Van den Berg Hardhout

Als specialist in hardhout zijn wij een unieke partner voor uiteenlopende opdrachtgevers. Wij importeren, bewerken en verkopen FSC hardhout met een duidelijk ideaal: een wereld waarin gebouwd wordt met hout wat zowel economisch, ecologisch als sociaal verantwoord is. Eenvoudig samengevat: hardhout voor een mooiere wereld.


Ga naar de site

apkremer
Ap Kremer
APHoutgroup

Service, meedenken en ontzorgen. Bij elk project gaat APHoutconstructies van deze standpunten uit. We kijken niet naar de grootte van een project, maar kijken naar het eindresultaat dat we willen bereiken. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote projecten. Wij werken voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

We zetten ons in voor duurzame houtbouw en zijn FSC gecertificeerd

Ga naar de site

Ingenieursbureau Evan Buytendijk
Evan Buytendijk
Ingenieursbureau Evan Buytendijk

Wij staan voor verantwoord en duurzaam hout. Wij willen nu en in de toekomst genieten van bos, een gezonde aarde en mooie houtproducten. Onze bijdrage aan een duurzame houtbranche bestaat uit hulp bij certificeringen en kennisoverdracht door middel van het geven van advies en cursussen. Wij zijn een onafhankelijk bureau met een unieke combinatie aan kennis en kunde op het gebied van hout. In ons werk hebben wij persoonlijk contact, een open samenwerking en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Ga naar de site

Frank-van-Leer
Frank van Leer
Stichting Groenste Hart

Stichting Groenste Hart is een burgerinitiatief, opgericht in 2016.

Doel van de stichting is de karakteristieke kernwaarden van het gebied van de Vijfheerenlanden te benoemen en te helpen versterken met aandacht voor duurzame ontwikkeling en behoud van eigenheid. We zetten ons in voor natuur, landschap & biodiversiteit. En ook voor duurzaam, innovatie & energietransitie

 Ga naar de site

Subscribe
Weekly newsletter

Weekly newsletter